Mini Winther poppen exclusief en beeldschoon

blog wonderforest poppen

Op slag verliefd! Dat gebeurde er met ons bij het zien van de beeldschone poppen van Mini Winther. En wees op je hoede, voor je het weet is het bij jou ook liefde op het eerste gezicht. Deze Mini Winther poppen zijn exclusief, handgemaakt en betoverend mooi.

Wonderforest poppen asortiment

Mini Winther poppen met een blosje van bijenwas

Maak kennis met Mia, Dolly, Lexie, Sterre en Luna. De allerliefste muizen en konijntjes die je ooit hebt gezien. Mini Winther poppen worden met de hand gemaakt. Het lijfje is gemaakt van linnen en gevuld met polyester. Het jurkje en het hoofdbandje is van kant. Alle Mini Winther poppen worden handgemaakt en zijn van een geweldige kwaliteit. Kijk eens naar de details van de voetjes. Of het prachtige gezichtje, handgeborduurd en voor de blosjes is bijenwas gebruikt.

knuffelpop Lexie

Konijnenpop en Muizenvriendin voor de poppenmoedertjes

De Mini Winther poppen zijn er in muizen en konijnen. Mia, Luna en Lexie zijn de muisjes van deze lieve poppenfamilie. Zo lief zag je een muisje niet eerder. Met haar afmeting van zo’n 32 cm heb je ook echt iets in handen. En zie die schattige opstaande oortjes met het haarbandje en het zoete gezichtje… te cute toch? En wist je dat ze naast hun prachtige kanten jurkjes ook nog een stola van nep bont dragen?

De konijnenmeisjes zijn Dolly en Sterre. Deze lieve dames hebben van die heerlijke lange oortjes om mee te knuffelen of aan vast te pakken. Net als de slanke beentjes en armpjes. Doordat de poppen van stof zijn, zijn ze ook zo heerlijk knuffelbaar en blijven ze ook goed zitten wanneer jouw kleine meisje even wat anders doet.

Wonderforest poppen Mia muis

Een pop als eerste vriendinnetje

Een pop is er altijd en heeft ook altijd tijd om te spelen. Een pop is er wanneer je zin hebt om te spelen, graag even wilt knuffelen en geeft je veiligheid wanneer je daar behoefte aan hebt. Bovendien kun je met een pop de dag verwerken of een gebeurtenis in een spel. Je kunt haar alles vertellen en je kunt haar aan- en uitkleden. Dat is goed voor de motoriek en de emotionele ontwikkeling van een kind.

Door een vaste knuffelpop te hebben krijgt een kind, wanneer het iets spannends gaat doen, een stukje extra geborgenheid. Zo kunnen de Mini Winther poppen mee bij een logeerpartijtje of wanneer je kleintje naar het ziekenhuis moet. Een pop is vaak een knuffel en een vriendinnetje in een.

wonderforrest poppen detail

Tijdloos mooi en goed voor jarenlang speelplezier

De Mini Winther poppen zijn niet alleen hip, ze zijn ook een beetje klassiek waardoor ze tijdloos worden. Het mooie linnen en het beeldschone kant, de mooie details maken het tot een pop om nog lang mee te spelen of te bewaren. Ook de prachtige poederkleuren maken deze pop tot een ware blikvanger en een favoriet. Van het mooie roest tot lavendel, roze en wit. Ook zijn deze popjes enorm decoratief op de baby- of kinderkamer. Je blijft er naar kijken en mee spelen.

Wonderforest knuffelkonijn Dolly

De beste kwaliteit omgezet in een exclusief ontwerp

Mini Winther is een Zweeds merk, zoals al eerder gezegd worden de poppen met de handgemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van het allermooiste linnen en kant. De Mini Winther poppen dragen het CE keurmerk wat inhoudt dat ze voldoen aan alle eisen van veiligheid, milieu en gezondheid. Zo weet je zeker dat het speelgoed veilig is, en dat geeft een goed gevoel. Deze poppen zijn geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar. Dat is ook de leeftijd dat ze graag met poppen gaan spelen en hun belevenissen van de dag in een rollenspel verwerken.

Exclusieve Knuffelpoppen van Wonderforest

Welke vind jij nu de allerleukste? En aan wie zou jij zo’n schattige knuffelpop cadeau doen? Ben jij intussen ook betoverd door deze cuties?Voor meer inspiratie volg ons op Pinterest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 349 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.