Woodflow klimdriehoek met glijbaan is ontwikkelen met veel plezier

Woodflow klimdriehoek

Klimmen, klauteren en spelend leren, dat gaat vanzelf met de klimdriehoek met glijbaan of het uitgebreide speeltoestel. Laat ze hun gang maar gaan, ze leren hiermee klimmen op zowel de driehoek als op de omgekeerde glijbaan. En met de glijbaan roetsj je zo weer heel snel naar beneden.

Woodflow klimdriehoek met glijbaan

Lekker ontwikkelen terwijl je speelt, dat staat garant voor uren speelplezier. Je kindje ontwikkelt met dit toffe speeltoestel de grove motoriek, trainen hun fysieke coördinatie en hun focus. En dat terwijl ze ontzettend veel plezier beleven. Je kunt met de klimdriehoek eindeloos spelen. Klim van de ene kant naar de ander. Maak de glijbaan er aan vast of draai die om en je hebt een klimplank voor nog meer klimplezier. En wanneer ze klaar zijn of zin hebben om een tent te bouwen, gooi je er een kleed over en hup daar heb je een echte hut.

Woodflow klimdriehoek met glijbaan en klimwand pastel met kindjes Sassefras

Montessori speeltoestel als complete speelset

Naast de Woodflow klimdriehoek is er ook een speeltoestel met een extra klimboog. Dit biedt ook extra uitdagingen. Zo kun je de klimdriehoek en de klimboog met elkaar verbinden door de glijbaan of de klimwand. Steek over en ontwikkel je evenwichtsgevoel. Maak er een toffe klauterbaan van door eerst over de klimdriehoek te klimmen dan door te rennen naar de klimboog en dan lekker als laatste van de glijbaan afglijden.

Klimplezier van 2 tot 8 jaar

Nog zo’n voordeel van dit prachtige Woodflow klimdriehoek of speelset is dat het jarenlang speelplezier biedt aan de kinderen. Vanaf een jaar of 2 tot 8 jaar kunnen ze hier hun fantasie op los gooien, hun energie kwijtraken en zichzelf lekker ontwikkelen. Bovendien is dit toffe klimspeelgoed verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen. Van het neutrale naturel tot pastel en van regenboogkleuren tot een combinatie van houtkleur met wit. Zo past het ook nog eens prima in de speelkamer, slaapkamer of de woonkamer.

WoodFlow speeltoestel regenboog Sassefras

Safety first

Het montessori speeltoestel van Woodflow is gemaakt van hoogwaardig gepolijst berkenmultiplex. Berkenhout is ontzettend sterk en het is ook nog eens flexibel. Daarom is dit hout heel geschikt voor speeltoestellen.

Safety first geldt bij Woodflow, alle onderdelen van dit speeltoestel worden met zorg met de hand geschuurd. Dus niets geen nare splinters hier of daar. Daarna wordt het gelakt met ecologische verf op waterbasis en milieuvriendelijke lak. Dus mochten de kindjes nu met hun mond aan het speeltoestel komen dan is dat compleet veilig. En schoonmaken is een eitje, een natte lap en een droge en klaar ben je. Speeltoestellen zijn CE- en CPC-gecertificeerd volgens de belangrijkste internationale veiligheidsnormen voor speelgoed, waaronder EN71, ASTM F963, 16CFR en 15USC 1278a.

Inklapbare klimdriehoek

De Woodflow klimdriehoek is inklapbaar. Dat ruimt makkelijk en snel op. De klimwand/glijbaan zet je er tegenaan en het neemt nagenoeg geen ruimte meer in, al komt dat waarschijnlijk weinig voor, want dit speelgoed blijft uitdagen om keer op keer mee te spelen. Doordat je er zo lang van kunt genieten is het extra duurzaam en zijn ze het ontgroeit dan kan het gewoon door naar een neefje of nichtje.

Woodflow klimdriehoek

Kinderopvang, kinderdagverblijven of oppasmoeders

Dit klimtoestel is niet alleen perfect voor thuis, ook in de kinderopvang, peuterspeelzalen en oppasmoeders is het een ware hit. Geschikt voor een ruime leeftijd en succes verzekerd. En wanneer het mooi weer is zet je de speelset lekker in de tuin. Kunnen ze daar lekker klimmen, glijden of een hut bouwen. De klimdriehoek met glijbaan/klimwand is los te verkrijgen, maar je kunt ook kiezen voor de complete set. Het is net hoeveel ruimte en kinderen er zijn.

Benieuwd naar ons Pinterest board? Check het hier laat je inspireren en geniet mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 349 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.